Официален спонсор на Левски, ЦСКА и Локомотив Пловдив

За удобството на нашите пациенти от западна България наше ново представителство отвори врати в София. За консултации и повече информация може да посетите офиса ни в град София, бул. „Патриарх Евтимий” № 55

Телефони на представителството:

GMS:
0888-021-333
0892-021-333

Стационарен:
02-851-12-28
PortД-р Васил Маргаритов е роден в гр. Смолян през 1959 година. Завършва средно образование в Пловдив, както и висше медицинско във ВМИ (Висш Медицински Университет) в гр. Пловдив през 1986 година. Защитава и магистратура по международно право (Европейски отношения) в Софийския университет.
Работи в областта на Бързата помощ, след което специализира обща хирургия и урология. Известно време работи като асистент в клиниката по урология в Медицински университет – Пловдив.
От 1993 год. Д-р Маргаритов е представител за Южна България на водещата фармацефтична компания „Пфайзер” (Pfizer Inc.) Участвал е в редица международни проекти в областта на медицината и екологията, главно в Канада, Турция и Гърция, включително и като медицински директор на плаваща очна клиника „Флокс – Авицена”.
През периода 2007-2009 год. е ръководител на оперативна програма „Околна среда” към МОСВ (Министерство на околната среда и водите), след което е консултант по някои европейски проекти и програми.
От месец юни 2012 год. е представител на медицинския холдинг Аджибадем (ACIBADEM) в гр. София.

Counter