• Статистика
  • PET/CT
  • Чернодробна трансплантация,за деца и възрастни
  • CyberKnife,радио-хирургично лечение на тумори без хоспитализация
  • IMRT TruebeamЯдреномагнитен резонанс без хоспитализация
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adana

Виртуален тур

Здравна организация ACIBADEM откри болница "Acıbadem Adana”, която е най-новото звено в нашата непрекъснато растяща здравна верига, през 2009 г.  Болницата, която предлага здравни услуги във всички клонове на медицината донесе качеството на ACIBADEM в град Адана, а от там и в целия регион Çukurova. Болница  "Acıbadem Adana”, която представи на хората от региона модерното здравеопазване  има 22 000 кв. м. застроена площ и е известна със своите услуги от  Çukurova до  Кипър.  Благодарение на болницата, хората от региона не се налага да пътуват до  нашите три най-големи града Измир, Истанбул и Анкара за по-добро  диагностициране и лечение.

Acıbadem Adana Acıbadem Adana

Значими услуги

Със своето ултрамодерно оборудване и опитни специалисти, отделението за Радиационна онкология на болница "Acıbadem Adana” работи като образцов център в региона при лечението на рак. В допълнение към отличната техника, която използва, Отделението за лечение на гърдата предлага многопрофилни услуги, извършвани от екип специалисти състоящ се от хирурзи, радиолози и патолози. Отделението по сърдечносъдова хирургия предлага решения на пациентите със своето модерно технологично оборудване и екип от специалисти. За да предложи по-добра грижа на своите пациенти, Интензивното отделение работи със система за контрол на състоянието, разположена до леглото, като по този начин всички хемодинамични данни на пациентите, които са претърпели сърдечна операция се наблюдават непрекъснато. В това отделение пациентите се подготвят за прехвърляне до техните етажи със съдействието на лекари специалисти.

Acıbadem Adana Acıbadem Kocaeli

Съвременна медицинска технология

Болница „Acıbadem Adana”, която предлага на хората от град Адана и околностите най-новите технологии в здравеопазването, е известна и с  ултрамодерното си диагностично и терапевтично оборудване. Най-забележимият от тези уреди е компютърният томограф с двоен източник 2х64, който се използва за диагностика на сърдечни заболявания. Този апарат позволява игнорирането на сърдечните удари и способства за диагнози с почти 90 % точност дори при силно сърцебиене. В този регион компютърният томограф с двоен източник 2х64 го има единствено в болница „Acıbadem Adana”, С помощта на ПЕТ  компютърният томограф (PET CT),  една от най-напредналите технологии в ядрената медицина, онкологични случаи могат да бъдат диагностицирани в ранен стадий.
В отделението по Радиационна онкология се използват ултрамодерни IMRT (лъчетерапия с модулиран интензитет) и IGRT (образно направлявана лъчетерапия). Отделението за лечение на гърдата, което работи в болницата си служи с първия и единствен дигитален мамограф, който е оборудван с най-напредналата технология за диагностика на рак на гърдата. Технологията за лечение на рак на простата със лазер е сред съвременните технологични услуги, които се предлагат на пациентите на болница „Acıbadem Adana”. Болницата, която донесе здравето в Çukurova: "Acıbadem Adana” Болница „Acıbadem Adana”, която предлага качественото здравно обслужване с марка ACIBADEM носи здраве в региона със своята технологична инфраструктура и опитни специалисти. Ултрамодерното технологично оборудване, което се използва за диагностицирането и лечението на рак прави излишно ходенето на пациентите до други градове за да получат по-добро  лечение.

Местоположение:

Първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. Болница  „Acıbadem Bakırköy” е пословичното „бебе на хилядолетието” на  Здравна организация Acıbadem, което расте с бързи и сигурни крачки. През 2000 г тя  беше една от най-големите многопрофилни болници в европейската  част на  Истанбул и първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. През 2008 и 2009 г  болница „Acıbadem Bakırköy” обнови инфраструктурата и  оборудването на стационарните етажи и операционните зали, за да посрещне  нарастващото търсене и за да  предложи по-голям комфорт на пациентите.  Обновеното акушерско отделение, детската зала и родилното интензивно отделение  продължават да обслужват родилките и  майки с деца със съвременното си  оборудване.

Болница „Acıbadem Bakırköy”, която има застроена площ от 17 500 кв. м. и  модерна обслужваща сграда е оборудвана със системата „умна сграда”.  Благодарение на тази система, която се контролира чрез 6 500 пункта, всеки  проблем в сградата може да се реши незабавно.