• Статистика
  • PET/CT
  • Чернодробна трансплантация,за деца и възрастни
  • CyberKnife,радио-хирургично лечение на тумори без хоспитализация
  • IMRT TruebeamЯдреномагнитен резонанс без хоспитализация
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fulya

Виртуален тур

Разположена в сърцето на Истанбул квартал Бешикташ, тя разполага със „най-модерния” Център за спортна медицина в Турция. В болницата се намира и „най- модерния” Център за лечение на гърдата. Други силни области са ортопедията и физиотерапията. Болница „Acıbadem Fulya” предлага третична  медицинска помощ във всички клонове на медицината и се отличава със здравни услуги, които са пълни със суперлативи. Тя е  шестата болница на Acıbadem в Истанбул и десетата в Турция. Поради централното й разположение достъпът до болницата със площ от 22 000 кв. м, в рамките на Търговски център „Süleyman Seba” е лесен. Болница „Acıbadem Fulya” предлага здравни услуги във всички клонове на  медицината, като е ориентирана към пациентите от построяването си. Благодарение  на своя модерен дизайн, болницата предлага условия, които способстват за психологическото възстановяване на пациентите. Архитектурата й свежда до минимум нуждата на амбулаторните и болничните пациенти да се придвижват излишно между различните отделения. Отделенията за реанимация и интервенция, разположени на входа на спешното отделение работят денонощно и са много важни за оказването на бърза и ефикасна първа помощ.

Acıbadem Fulya Acıbadem Fulya

Значими услуги

Болница „Acıbadem Fulya” предлага услуги, които имат особен принос в областта на спортната медицина, ортопедията, физиотерапията и травматологията. Болницата, която е първата в Турция, предлагаща здравно обслужване при спортни контузии и медицински проблеми, които се срещат при спортуващите, има специализирани отделения, които третират здравните нужди както на професионални спортисти така и на аматьори. Целта на тези отделения е да се сравнят показатели на спортистите преди операцията с тези след травмата и след операцията. В болницата също така се изготвят специални програми с упражнения за кардиологични пациенти. Сърдечната рехабилитация спомага за бързото възстановяване на пациенти със сърдечни проблеми и за способността им да възвърнат физическите си, психически и социални функции по стандарти от световна класа. Упражненията в програмата за сърдечна рехабилитация се изготвят според индивидуалните нужди на пациентите и когато е необходимо се извършват под ЕКГ контрол. Услугите се предлагат не само на пациенти, но и на здрави хора. Болницата, в която се намира и най-модерният Център за лечение на гърдата предлага превантивни медицински прегледи на жените. В центърът се извършват най- забележителните клинични процедури на нашето време, от томография на гърдата с висока резолюция до четириизмерна томография. Благодарение на еластографията,  която диференцира раковите тъкани от нормалната тъкан, процентът на ненужните биопсии може да бъде намален.

International Hospital Acıbadem Fulya

Съвременна медицинска технология

Ултрамодерната апаратура, която се използва в болницата включва: Магнитен резонанс 1.5 Tesla, който се определя като „полуотворен”, лесно може да се използва при пациенти с клаустрофобия и наднормено тегло; дигитален мамограф с томосинтез, който е признат за най-качествения томограф в Турция; ново поколение ехограф и дигитален панорамен рентген. Освен това, в допълнение към рутинните диагностични анализи с  компютърен томограф 128 с двоен източник, в болницата могат да се извършва и съвременна сърдечна томография, коронарна ангиография с КТ, колоноскопия чрез КТ и бронхоскопия с КТ.

Местоположение:

Първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. Болница  „Acıbadem Bakırköy” е пословичното „бебе на хилядолетието” на  Здравна организация Acıbadem, което расте с бързи и сигурни крачки. През 2000 г тя  беше една от най-големите многопрофилни болници в европейската  част на  Истанбул и първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. През 2008 и 2009 г  болница „Acıbadem Bakırköy” обнови инфраструктурата и  оборудването на стационарните етажи и операционните зали, за да посрещне  нарастващото търсене и за да  предложи по-голям комфорт на пациентите.  Обновеното акушерско отделение, детската зала и родилното интензивно отделение  продължават да обслужват родилките и  майки с деца със съвременното си  оборудване.

Болница „Acıbadem Bakırköy”, която има застроена площ от 17 500 кв. м. и  модерна обслужваща сграда е оборудвана със системата „умна сграда”.  Благодарение на тази система, която се контролира чрез 6 500 пункта, всеки  проблем в сградата може да се реши незабавно.