• Статистика
  • PET/CT
  • Чернодробна трансплантация,за деца и възрастни
  • CyberKnife,радио-хирургично лечение на тумори без хоспитализация
  • IMRT TruebeamЯдреномагнитен резонанс без хоспитализация
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Acıbadem Kocaeli

Виртуален тур

Въпреки че е най-малката по размери от групата на Acıbadem, тя е най-ефективната болница в региона като се има предвид здравните услуги, които е предоставила на град Kocaeli.
Болница „Acıbadem Kocaeli” предлага висококачествено медицинско обслужване, което прави пътуването до Истанбул излишно. Тя работи денонощно за трудови злополуки и всякакви травми. Болница „Acıbadem Kocaeli” е основана през 2006 г, като шестата болница в нашата група. Със застроена площ от 6 500 кв. м, тя е „малката но влиятелна” болница в нашата група. Тъй като е много близо до Истанбул, тя може да работи в  сътрудничество с болниците на Acıbadem намиращи се в него. Освен здравните услуги, които предлага на Kocaeli и съседните провинции, болницата извършва и много здравни иновации в региона. Болница „Acıbadem Kocaeli” е лесно достъпна поради своята близост до междуградската магистрала, което дава възможност на пациенти от съседните провинции да идват в Kocaeli и да получават здравни услуги с  качеството на Acıbadem. Със своята напълно оборудвана инфраструктура, тя работи във всички клонове на медицината.

Acıbadem Kocaeli Acıbadem Kocaeli

Значими услуги

При трудови злополуки и всякакви видове травми, болница „Acıbadem Kocaeli” работи денонощно с многопрофилен подход и екип състоящ се от пластични хирурзи и ортопеди. Особено що се отнася до трудовите злополуки, които са често срещани в силно индустриализирания регион на Kocaeli и Gebze, фактът че травматологичния център е в готовност по всяко време е много важен за лечението на пациенти с травми. След инциденти, способността да осигури денонощно здравно обслужване  на пациентите с отлично оборудване и експертен персонал е една от най-важните услуги, които се предоставят от болница „Acıbadem Kocaeli”.
В индустриалния град  Kocaeli със „здравни програми изготвени за организацията”, които се изготвят за служителите и лекаря на работното място, информацията която им е необходима се предоставя на организациите наред със специалните здравни услуги. Болница „Acıbadem Kocaeli”, която е и родилен център за региона, организира безплатни семинари за обучение на бременни, които имат за цел да информират бъдещите майки относно този специален процес и да ги подготвят за раждането. Болница „Acıbadem Kocaeli” предлага преференциални услуги и за  кардиологичните пациенти. С цел да бъдат по-добре информирани, пациентите се обучават от кардиологична сестра относно преди – оперативния и следоперативния период.
Болница „Acıbadem Kocaeli” е също така и един от важните центрове в региона по отношение на интервенционната кардиология и сърдечносъдовата хирургия. В неонаталното интензивно отделение опитният персонал на болницата работи за да подобри здравето на бебетата с помощта на модерна апаратура. 

Acıbadem Kocaeli Acıbadem Kocaeli

Съвременна медицинска технология

Наред със своя постоянно развиващ се пациентски профил и растящ брой  пациенти, болница „Acıbadem Kocaeli” е увеличила и инвестициите си в ултрамодерно оборудване. ПЕТ компютърен томограф се използва за диагностициране, определяне на стадия, оценка на реакцията към терапията и планирането на лъчетерапията на много видове тумори. В област Kocaeli този апарат го има единствено в болница „Acıbadem Kocaeli”. Освен това, отделението по ядрена медицина използва Гама...??????????

Местоположение:

Първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. Болница  „Acıbadem Bakırköy” е пословичното „бебе на хилядолетието” на  Здравна организация Acıbadem, което расте с бързи и сигурни крачки. През 2000 г тя  беше една от най-големите многопрофилни болници в европейската  част на  Истанбул и първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. През 2008 и 2009 г  болница „Acıbadem Bakırköy” обнови инфраструктурата и  оборудването на стационарните етажи и операционните зали, за да посрещне  нарастващото търсене и за да  предложи по-голям комфорт на пациентите.  Обновеното акушерско отделение, детската зала и родилното интензивно отделение  продължават да обслужват родилките и  майки с деца със съвременното си  оборудване.

Болница „Acıbadem Bakırköy”, която има застроена площ от 17 500 кв. м. и  модерна обслужваща сграда е оборудвана със системата „умна сграда”.  Благодарение на тази система, която се контролира чрез 6 500 пункта, всеки  проблем в сградата може да се реши незабавно.