• Статистика
  • PET/CT
  • Чернодробна трансплантация,за деца и възрастни
  • CyberKnife,радио-хирургично лечение на тумори без хоспитализация
  • IMRT TruebeamЯдреномагнитен резонанс без хоспитализация
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kadikoy

Виртуален тур

Нашата първа болница.... Първата болница на Здравна организация ACIBADEM...  Първата квалифицирана частна болница в  азиатската част на Истанбул... Тя възникна като районна болница, но с гордостта да бъде първа, тя запази своето значението и постави летвата още по-високо. Болница  „Acıbadem Kadıköy”, която даде името на марка „Acıbadem” е първородната на Здравна организация ACIBADEM и по тази причина е много специална.

Acibadem Kadikoy Acibadem Kodikoy


Болница  „Acıbadem Kadıköy” беше открита  1991 г в квартал ACIBADEM, в азиатската част на Истанбул. През първите години от съществуването си, тя беше малка районна поликлиника, която работеше под името „Болница Acıbadem”. Тя също така беше и вдъхновението за името на  марката на нашата група, която вече правеше големи стъпки към постигането на целите си и развитието си.
С нарастващия брой на болниците „Acıbadem”, през 2004 г болницата беше преименувана на "Acıbadem Kadıköy”. През 1998 г болница „Acıbadem Kadıköy” беше  реновирана, за да посрещне нарастващите нужди на пациентите. В следствие от тези усилия, тя беше трансформирана в напълно оборудвана болница с модерна  архитектура, простираща се на 17 600 кв. м. застроена площ и имаща модерна технология. През 2008 г бяха направени ремонти на всички пациентски етажи в съответствие с модерната й сграда. Със своята модерна архитектура ориентирана към пациентите, със съвременната си медицинска технология, комплексни  диагностични и терапевтични отделения, в момента болницата обслужва своите пациенти във всички клонове на медицината, като една напълно оборудван болница.

Значими услуги
Нашата група е пионер в прилагането на най-новите разработки в областта на медицината, които са отразени в болница „Acıbadem Kadıköy”, като  по  този  начин се подобрява обслужването. Болницата, която се стреми към тази цел привлича вниманието с всестранния персонал от акушер-гинеколози, които са специализирани в инвитро оплождането и рисковата бременност. Клиниката по Ортопедия и травматология, която е специализирана в редица области на ортопедията е забележителна със своето интензивно отделение, което може да приема пациенти в критично състояние. Тя също така е известна със своите постижения в областта на хирургия на ръка. Болницата осигурява денонощно обслужване във всичките си  отделения, включително кардиологична и сърдечносъдова хирургия, постигайки  успешни медицински резултати, които се споделят в мрежата.

Acibadem Kadikoy Acibadem Kodikoy

Съвременна медицинска технология
От 2006 г за първи път в Турция болница „Acıbadem Kadıköy”, в която се използва най-новото медицинско оборудване, предлага компютърен томограф с двоен източник 2х64. Този апарат, които улеснява и облекчава процеса на визуализация, чрез който лесно може да се получи образ на съдовете на сърцето на  пациентите с кардиологични заболявания. Благодарение на тази технология се получават по-убедителни, практични и надеждни резултати при диагностиката на сърдечносъдови заболявания за по-кратък срок. Освен това, със своето ненадминато предимство от напречна 2х64 визуализация, уредът спомага за безкръвна и безболезнена визуализация и предлага ангиография за 6 секунди.

Специални услуги в различни области
Чрез приноса на своите услуги, болница „Acıbadem Kadıköy” привлича вниманието със своя опитен екип, които е специализиран особено в  инвитро  оплождането и рисковата бременност. В клиниката, която е учредена за да предлага по-добро обслужване в областта на ортопедията, болницата получава адмирации за своето интензивно отделение за пациенти в критично състояние. Сърдечната хирургия е друга област, която привлича внимание със своите успешни резултати.

Местоположение: