• Статистика
  • PET/CT
  • Чернодробна трансплантация,за деца и възрастни
  • CyberKnife,радио-хирургично лечение на тумори без хоспитализация
  • IMRT TruebeamЯдреномагнитен резонанс без хоспитализация
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kayseri

Виртуален тур

През 2009г. Здравна организация ACIBADEM откри болница „Acıbadem Kayseri”,  която със своите 22 000 кв. м застроена площ е проектирана да обслужва цялата централна азиатска част на Турция. Болницата предлагаща здравни услуги от всички клонове на медицината има две отделни секции  – нова и стара сграда. ACIBADEM реставрира историческата сграда, тъй като болница „Memleket” представлява важен исторически обект от съвременната история, открита от Мустафа Кемал Ататюрк през 1924г. По този начин бившата болница „Memleket” стана част от болница  „Acıbadem Kayseri”, която се гордее с нейната история. Тя отново изпълнява първоначалното си предназначение.
В историческата сграда, която се използва за административен и конферентен център се провеждат различни мероприятия организирани от населението на Kayseri.

Acıbadem Kayseri Acıbadem Kayseri

Значими услуги

Залите за прегледи на болницата са проектирани с ултрамодерна технология. Модерното техническо оборудване гарантира удобството и безопасността на пациента. Друго предимство за пациентите е, че всички процедури се извършват на един етаж с операционната зала. Залата за възстановяване, която обслужва тези отделения също се намира в тази зона, което засилва безопасността на пациента. Спешното отделение на болница „Acıbadem Kayseri” също е проектирано по много специален начин: Дизайнът осигурява удобството от оптимизиране на движението на пациента в болницата, предотвратява загубата на време и извършването на всички процедури на един етаж за кратък период от време. В  отделението, което има линейка за спешни случаи и амбулаторен вход е разположена и специална зала за обеззаразяване, за пациенти пострадали от химическо или радиационно облъчване

Acıbadem Kayseri

Съвременна медицинска технология

Болница „Acıbadem Kayseri” предлага здравни услуги с ултрамодерно оборудване както за диагностика, така и за лечение. При диагностиката най- забележителни са компютърният томограф с двоен източник 2х64 и ПЕТ компютърният томограф, и двата от които са първи и единствени в  Kayseri.
Компютърният томограф с двоен източник, който указа огромно влияние чрез извършване на сърдечна диагностика за 6 секунди, получава много данни свързани със сърдечното здраве по много бърз и удобен начин. Той прави това чрез получаване на много ясни изображения на кръвоносните съдове без да забавя сърдечната дейност и без да налага употребата на катетър. По този начин се получава по-убедителни, практични и надеждни резултати при диагностиката на сърдечносъдови заболявания.
Модерният компютърен ПЕТ томограф, който се използва за откриване на тумори, увеличава възможността за диагностика на онкологични случаи в ранен стадий. С Гама камерата, която е налична в отделението за Ядрена медицина на болницата, за най-кратко време се получават изображения с висока резолюция на цялото тяло, костна сцинтиграфия, бъбреци, черен дроб, щитовидна и паращитовидната жлеза, корем и сърце.
Използвайки модерни методи за диагностициране и лечение на рак, болницата  е на път да стане образцов онкологичен център в  азиатската част на Турция. В Център по онкология и лъчетерапия пациентите се лекуват с IMRT (лъчетерапия с  модулиран интензитет) и IGRT (образно направлявана лъчетерапия)

Местоположение:

Първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. Болница  „Acıbadem Bakırköy” е пословичното „бебе на хилядолетието” на  Здравна организация Acıbadem, което расте с бързи и сигурни крачки. През 2000 г тя  беше една от най-големите многопрофилни болници в европейската  част на  Истанбул и първата болница на Acıbadem в европейската част на Истанбул. През 2008 и 2009 г  болница „Acıbadem Bakırköy” обнови инфраструктурата и  оборудването на стационарните етажи и операционните зали, за да посрещне  нарастващото търсене и за да  предложи по-голям комфорт на пациентите.  Обновеното акушерско отделение, детската зала и родилното интензивно отделение  продължават да обслужват родилките и  майки с деца със съвременното си  оборудване.

Болница „Acıbadem Bakırköy”, която има застроена площ от 17 500 кв. м. и  модерна обслужваща сграда е оборудвана със системата „умна сграда”.  Благодарение на тази система, която се контролира чрез 6 500 пункта, всеки  проблем в сградата може да се реши незабавно.