• Статистика
  • PET/CT
  • Чернодробна трансплантация,за деца и възрастни
  • CyberKnife,радио-хирургично лечение на тумори без хоспитализация
  • IMRT TruebeamЯдреномагнитен резонанс без хоспитализация
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Поздравления и успех в развитието на медицината в Турция, която е на световно ниво!

 

Уважаеми Ръководители на Здравна организация „Аджъбадем”,
 Обръщам се към Вас за да изразя искрена, сърдечна благодарност и признателнoст. Благодарности към целия медицински персонал в болница Маслак, както и към хората, създали тази здравна структура. 
Поздравления и успех в развитието на медицината в Турция, която е на световно ниво!


Уважеми проф.д-р Харзем Йозгер, 
Вие навярно знаете, че най-хубавото се вижда със сърцето. С моето сърце видях Вашата всеотдайност, изключителен професионализъм, невероятна устойчивост и желание да помагате и да връщате най-скъпото- Живота!


Благодаря Ви, че ми върнахте надеждата и вярата в доброто.
 Вие сте Човек, Лекар, Професионалист. 
Човек, благословен да спасява живот!!!
 Благодаря на Вас, на д-р Натиг Валииев, д-р Бура Алпан, проф.д-р Шукру Язар, Д-р Онур Тунали и на целият екип от професионалисти, който извърши тази сложна, уникална и успешна операция.


Благодаря, че Ви има и сте толкова щедри и отговорни към човешкия живот. Впечатленията, които породихте в мен ще останат незабравими. Няма да забравя жестта Ви на милосърдие и ще разказвам на всичките си приятели за него.


С огромна благодарност на Хиджран Думлу и на целия екип от медицински сестри, санитари от блок 2Б за грижите положени за мен.


Благодаря, грижовна Фикрие!


Сърдечно благодаря, Елис!
 Винаги усмихната, лъчезарна, чаровна, отговорна, позитивна, компетентна, вдъхваща увереност за бързо, успешно и безболезно възстановяване.


Благодаря за отзивчивостта и топлото отношение на д-р Васил Маргаритов и Соня и за това, че ми помогнаха да открия пътя към Вас. Доказахте, че приоритет във Вашата работа е грижата за хората.
Благодаря Ви Централа за подкрепата и затова че осъщестявате организацията ни- Ренгинар Мутлу и Гюлджан Ватансевер.


Благодаря Ви, мили приятели!
 Пожелавам Ви да сте здрави, за да може да дарявате здраве, бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност-човешкия живот. Желая на вас и семействата Ви спокойствие, благоденствие и щастие, защото го заслужавате като хора, които носят най-голямата отговорност за другите и имат най-благородната професия в света-тази, която буди доверие, грижи се за живота и съхранява надеждата.

Бъдете упорити в преследване на мечтите си и много обичани от хилядите, като мен благодарни пациенти! И нека радостните мигове от всеки излекуван пациент Ви зарежда с нови сили!

С огромна признателност и обич в сърцето: 
Милена Вършева и цялото ми семейство

 


 

Добър вечер Ели, преди няколко дни направих ПЕТ скенер в България във Варна. Резултата е много добър. Моля те да изкажеш моята голяма благодарност на професор Коркут и екипа му, на останалия персонал от отделението където лежах след операцията,както и на екипите от отделенията по химио и лъчетерапия за отличната професионална работа по отстраняване на тумора, който имах.

Засега ще се въздържа от идване на преглед на място в Турция като се надявам и за в бъдеще да не се наложи да идвам. Считай настоящото ми писмо за изказана официална благодарност към всички посочени по горе както и като цяло към Болница Аджибадем. Специално благодаря на преводаческия екип, лично на теб и на Бирсен за всичко, което направихте за мен.

Благодаря Ви.

Павел Пенчев

 


 

Понякога когато ти кажат, че няма никакъв шанс за живота на детенцето ти не трябва да се отказваш...

Искаме да изкажем нашата благодарност към всички от екипа на болница Аджъбадем за това, че обърнаха внимание на нашият случай с дъщеря ни Стефани, като и спасиха живота. Понякога когато ти кажат, че няма никакъв шанс за живота на детенцето ти не трябва да се отказваш. Трябва да търсиш, защото шанс има.

В лицето на Проф. Мемет Юзек и целия му екип ние го намерихме. Той направи това което нашите медици не успяха. Извади тумор на много сложно място, който беше сраснал за гръбначния мозък на Стефи. Спаси живота и. Защото за нас тя е животът. Тя е щастието. Ще сме му благодарни до края на дните си. Благодаря на екипа химеотерапевти на чело с Проф. Джанполат, че близо 2 години следене състоянието на Стефи и макар че понякога бяхме в къщи, ние когато ни трябваше съвет той винаги го даваше.

Огромни благодарности също и на Др. Ходжев, който още от началото на нашето търсене беше с нас. Помагаше ни, благодарение на него Стефани замина за спешна операция, която както казах спаси живота и. И също на фирмата с която всеки път идваме за терапии и изследвания. Но всичко това нямаше да бъде лесно, ако нямахме подкрепата на прекрасните момичета, нашите преводачки Бирсен, Нериман и Ренгин. Които бяха денонощно на линия за да помагат на нас българите дошли в чужда държава за да излекуват децата си.

Благодаря ви че ви има.

Вие спасихте живота на Стефани.


С. Станимирова


 

Искам да изкажа най искрената си благодарност, както и тази на семейството ми на Професор Доктор Тайфун Карахасаноглу и Професор Доктор Юзлем Ер за високия професионализъм, помоща и подкрепата по време на този тежък за нас момент!


Така също изказвам благодарност и на целия персонал в хирургично отделение и отделението за химиотерапия Благодаря на всички за грижите и подкрепата
.

Невероятен професионализъм и страхотно отношение към пациентите

Също така изказвам огромна благодарност на преводачката ни Бирсен Якут която беше неотлъчно до нас по време на операцията ми и продължава да е до нас и ни помага при посещенията ни в болницата да организира прегледите ни
При отсъствие на Бирсен за нас се грижи Елис Бодуроглу която също е толкова добра мила и отзивчива Благодаря ви слънчеви момичета.

От сърце пожелавам на целия екип здраве и професионални успехи.

Благодария

С ужавение,
Таня Станчева

 


 

Аз и цялото ми семейство искаме да изкажем огромните си благодарности на болница Аджъбадем Маслак.


Специални и сърдечни благодарности на екипа, който участва в операцията ми: Проф.Исмаил Хамзаоглу ,Проф.Тайфун Карахасаноглу, Доц.Д-р Илкнур Ергюнер и не на последно място на Д-р Исмаил Ахмет Билгин.

Невероятни професионалисти.

Благодарности на всеки един за вниманието и доброто отношение към мен. Прекланяме се пред тях и техния професионализъм. Думите не ми достигат за да изкажа колко много съм трогнат от това, което направиха за мен. Усилията , които положиха за да ме вдигнат на крака.


Едно огромно Благодаря и на целия персонал, който неотлъчно се грижеше за мен след операцията и през целият ми престой в болницата. Това са невероятни млади хора с големи сърца и широки усмивки. 24 часа бях обгрижван от тях.

Искам да спомена всеки един от тях поименно, защото заслужават и това е най-малкото което мога да направя. Благодаря на: Müge Konya, Emre Cellatoğlu, Elif Gözcü, Selda Birbudak, Büsra Kaya, Mustafa Söğüt, Irem Güreci ,Beyzanur Coşkun, Sema Çağlar, Eşref Inal, Sertap Canli, Mustafa Çağatay Karacula, Elif Gül Akçay.


Специално внимание искам да отделя на Бирсен Якут, момичето което през цялото време беше неотлъчно до нас. Оказвайки ни голяма подкрепа.


По всяко време когато имахме нужда от превод тя беше насреща. Винаги усмихната, лъчезарна, всеотдайна и готова да помогне.

Другият много важен човек в лечението ми , което продължава вече година и 9 месеца това е-големият професионалист Проф. Özlem Er, на която изцяло съм се доверил и така ще бъде и за напред.


Всичко до тук нямаше да се случи, ако не беше големият Доктор Гюрай Ходжев. Човек с главно,, Ч”. Радвам се, че го познавам и съм един от стотиците , на които помага.

ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ

НИКОГА НЕ ЩЕ ВИ ЗАБРАВЯ!

Владимир Николов

 


 

Здравейте д-р Ходжев,

С този мейл искам да Ви информирам,че моята прецедура с Гама нож в Аджъбадем в Истанбул приключи успешно и напълно безпрепятствено.

Всичко беше извършено с изключителен професионализъм.Възхитена съм от клиниката,лекарите и всички хора, обслужващи ме като пациент.

Благодаря на всеки един от екипа Ви, който беше част от организацията на посещението.

На Вас лично благодаря за компетентността, бързата и перфектна организация и координиране на всеки детайл.

Ще препоръчам клиниката и Вас на всеки, който може да ползва медицински услуги с висок стандарт за лечение.

Бъдете здрави и сърдечни благодарности.

Поздрави,

Мариана Мирчева